Botwinka z niczego 

Kiedy okazuje się, że masz w lodowce tylko pęczek botwinki z ogrodu (nie pryskana itp) i wiesz, że nie możesz pozwolić żeby się znarnowała! Ten przepis jest dla Ciebie! 


Szybki, prosty i trzyskładnikowy !

Botwinka 

Sól himalajska 

Ocet jabłkowy 

Na zimno, na ciepło można podawać z jogurtem naturalnym/ kefirem lub mleczkiem kokosowym 

Smacznego ! 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s