Pasta z makreli


Pasta z makreli lub innej wędzonej ryby. 

Składniki: 

  • Średniej wielkość makrela obrana z ości 
  • 4 jajka
  • Pół średniej cebuli 
  • 1 łyżka domowego majonezu 
  • Świeżo mielony czarny pieprz 

Podawane na plastrach/ łódkach z ogórka 

Smacznego !

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s